کارگاه آشنایی با دستورالعمل کشوری تغذیه بالینی در راستای ارتقای کیفیت هتلینگ و رضایتمندی بیماران در طرح تحول سلامت برگزار شد.
کارگاه آشنایی با دستورالعمل کشوری تغذیه بالینی در راستای ارتقای کیفیت هتلینگ و رضایتمندی بیماران در طرح تحول سلامت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه؛ در این کارگاه که با حضور مدیران ستادی معاونت درمان و اعضای هیئت علمی گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در سالن جلسات معاونت درمان با هدف استقرار کامل تغذیه بالینی در بیمارستانها و در راستای تکمیل روند درمان بیماران در بخش ها و آشنایی کارشناسان مربوطه با دستورالعمل جدید تغذیه بالینی وزارتخانه برگزار و مباحث به صورت علمی و نظری مطرح شد.
با توجه به اینکه تغذیه بالینی در بیمارستانها بخشی از فرآیند درمان بیماران می باشد در همین راستا آموزش های لازم در خصوص مشارکت گروه تغذیه در فرایند درمان بیماران، نحوه محاسبه عملکرد مالی این کارشناسان در پرونده بیمار و به روز رسانی علوم تغذیه بالینی در بیمارستانها ارائه گردید.
به گزارش وب دا؛ مهمترین موضوع، در این کارگاه اجرای دستورالعمل کشوری تغذیه بالینی در زمینه ارتقای کیفیت هتلینگ و رضایتمندی بیماران در طرح تحول سلامت بوده که در همین راستا دستورالعمل مذکور جهت شرکت کنندگان تشریح شد.








